onsdag 11. juli 2012

Enchiladas


















Du trenger:
kjøttdeig (storfe eller kylling)
1 løk
1 paprika
1 boks kidneybeans
1 boks hakka tomater med chili (den fra ICA er veldig god)
2 ss tomatpuree
2 hvitløksfedd
litt finhakket chili
1 ts chipotle chili
1 ts røkt paprikapulver
1 ts spiskummin
1 ts salt
litt sukker
tortillalefser
revet jarlsberg

Slik gjør du:
Stek kjøttdeigen, og tilsett hakket løk og hvitløk mot slutten av steketiden. Ha i hakka tomater og tomatpuree, og smak til med krydder. La det stå og putre litt, før du tilsetter bønnene.
Fyll en ildfast form med tortillalefser med kjøttsaus og ost. Spar litt av sausen til å ha oppå, og dryss deretter over revet ost. Gratineres i ovnen på ca 200 grader i ca 20 minutter.
Serveres med salat, rømme, nachos og lime. Du kan selvsagt ha salsa ved siden av også, men sausen er veldig sterk i seg selv, så jeg foretrekker heller litt most avokado med limesaft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...