søndag 6. mai 2012
Oreokake
Du trenger:
3 pakker oreokjeks
100 g smeltet smør
1 pakke romtemperert philadelphiaost (ikke light!)
1/3 l fløte
2 dl melis
1 pose sjokolademousse
3 dl melk
Slik gjør du:
Knus to pakker oreokjeks og bland det med smøret. Trykk dette ned i en rund kakeform dekket med bakepapir. Sett kaldt.
Pisk osten og melisen, og bland det sammen med pisket krem. Fordel mesteparten av massen utover bunnen og sett kaldt igjen.
Lag sjokolademousse som vist på pakken. Bland knuste oreokjeks inn i sjokolademoussen, og fordel dette oppå ostekremen. Sett kaldt.
Til slutt tar du resten av ostekremen på toppen, og pynter evt. med knuste oreokjeks eller sjokoladesaus.
Kaken må stå kaldt helt til den skal serveres (minst 2 timer, gjerne over natta).
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar