lørdag 12. mai 2012
Pitapizza med parmaskinke og parmesan
Du trenger:
pitabrød
1 boks gode hakked tomater
1 ss tomatpure
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1/2 chili
estragon
basilikum
1 ts salt
1 ts sukker
cherrytomater
jarlsberg
parmesan
parmaskinke
Slik gjør du:
Lag pizzasausen ved å finhakke løk, chili og hvitløk, og fres det i litt olje. Når løken er blank tilsetter du hakkede tomater, tomatpure og krydder, og lar sausen putre i minst 10 minutter.
Del pitabrøene i to slik at du får to tynne "pizzabunner". Legg på godt med saus, litt jarlsberg og noen cherrytomater. Stek ved 225 grader til osten er smeltet. Da ser de slik ut:
Sett frem parmesan og parmaskinke, så kan man ta på så mye eller lite som man vil.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar