onsdag 13. februar 2013
Kashmiri Masala
Du trenger:
kyllingfilet
1 boks hakka tomater
1 løk
1 rød paprika
aspargesbønner
2 ss Kashmiri Masala curry paste
4 ss matyoghurt
fersk koriander
Slik gjør du:
Skjær kyllingfileten i små biter og stek dem i panna. Tilsett hakket løk, paprika og aspargesbønner. Hell over hakka tomater og smak til med curry paste og yoghurt. Ha i masse fersk koriander rett før servering. Ris, raita og nanbrød er godt tilbehør.
Raita lager du slik:
Bland finhakket agurk med en boks matyoghurt, litt sitronsaft, 1 ts hel spisskummin, 1/2 ts garam masala og 1/2 ts chilipulver. Bland i litt finhakket paprika og finhakket fersk koriander.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar