søndag 17. november 2013

Pinnebog og vossakorv med rotmos


















Jeg er veldig glad i pinnekjøtt, og var derfor veldig spent på å smake pinnebog. Det smakte akkurat som pinnekjøtt bare at det er mer kjøtt og mindre svinn, så det kan jeg absolutt anbefale!

Du trenger:
1 pakke pinnebog
"pinnekjøttpinner"
1 vossakorv
poteter
kålrabi
gulrøtter
smør
melk
salt
pepper

Slik gjør du:
Følg anvisningen på pakken til pinnebogen. Den kan med fordel vannes ut lenger enn 12 timer. Når kjøttet er nesten ferdig legger du vossakorven i biter oppi sammen med kjøttet slik at den blir varm.
Lag rotmos av poteter, kålrabi og gulrøtter. Jeg tok mest kålrabi, litt potet og en gulrot siden jeg liker kålrabismaken best. Tilsett litt melk og smør, og smak til med salt og pepper etter du har most grønnsakene sammen.
Server med masse vann! Du blir tørst av salt pinnebog...men det er veldig godt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...