onsdag 13. februar 2013

Kashmiri Masala


















Du trenger:
kyllingfilet
1 boks hakka tomater
1 løk
1 rød paprika
aspargesbønner
2 ss Kashmiri Masala curry paste
4 ss matyoghurt
fersk koriander

Slik gjør du:
Skjær kyllingfileten i små biter og stek dem i panna. Tilsett hakket løk, paprika og aspargesbønner. Hell over hakka tomater og smak til med curry paste og yoghurt. Ha i masse fersk koriander rett før servering. Ris, raita og nanbrød er godt tilbehør.

















Raita lager du slik:
Bland finhakket agurk med en boks matyoghurt, litt sitronsaft, 1 ts hel spisskummin, 1/2 ts garam masala og 1/2 ts chilipulver. Bland i litt finhakket paprika og finhakket fersk koriander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...