mandag 17. desember 2012
Hjemmelaget kebab
Du trenger:
lammekjøtt (jeg brukte restene fra en lammestek)
kebabkrydder (Santa Maria sitt er godt)
chiliflak
spiskummin
salt
pepper
tomat
paprika
agurk
rødløk
1 boks kikerter
1 fedd hvitløk
2 ss sitronsaft
rømme
ajvar (sterk)
feferoni (valgfritt)
Slik gjør du:
Skjær lammekjøttet i biter, krydre godt, og stek i stekepanne. Lag hummus av kikerter, hvitløk, sitronsaft, spiskummin og litt rømme som du moser med en stavmikser (tilsett litt vann eller olje hvis den blir for fast). Kutt opp grønnsakene, og server i grovt pitabrød. Du kan selvfølgelig velge ingrediensene selv, men det ble veldig godt med hummus, ajvar (sterk), rømme og en feferoni på toppen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar